xarec-a-la-literal-2017

Tornem a La Literal

Els projectes de la XaReC tornem a agafar la paella pel mànec i ens engresquem en l’organització de la barra de la Taverna de La Literal (Fira d’idees & llibres radicals), que tindrà lloc els pròxims dies 12, 13 i 14 de maig a l’Ateneu L’Harmonia (Recinte Fabra & Coats St. Andreu).

Hi serem amb la millor companyia, els projectes tan i tan potents del món de l’editorial i la cultura que impulsen aquesta fira amb l’objectiu de promoure el pensament crític i estrènyer lligams entre l’Economia Solidària i la Cultura.

Durant els tres dies que dura la fira ens trobareu darrere la barra servint entrepans, begudes i tot allò que calgui per posar-vos les botes i marxar de la Literal amb el pap ben ple. A més de menjar, també podreu acompanyar la vostra visita a la fira amb un tastet de les millors cerveses de la cooperativa de cervesa artesana Capfoguer. I tot això, com no podia ser d’altra manera, amb productes ecològics, de comerç just així com d’altres produïts per projectes cooperatius.

I sobretot, el que ens fa il·lusió, serà presentar les primeres ampolles de la Cervesa XaReC (Working Class Ale), el primer producte que llança la XaReC de forma conjunta. Una cervesa elaborada per la cooperativa de cervesa artesana Capfoguer i que aquest cap de setmana ja et podràs endur a casa si et passes per la Literal.

Amb participacions en esdeveniments com la Literal, la XaReC i els projectes cooperatius que la conformen mirem de seguir avançant a l’hora de crear nexes d’unió entre la restauració, la cultura i l’Economia Social i Solidària com a ingredients essencials per aquesta recepta que tant ens agrada cuinar; la intercooperació. Passa’t a conèixer-nos, a descobrir els projectes que hi formem part i sobretot, no marxis amb la panxa buida!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *