webok-xarec-a-la-fesc-2016

La XaReC tornem a la FESC

L’any passat vam participar per primer cop en l’organització de la barra de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya i aquest any tornem a agafar la paella pel mànec i estarem, del 21 al 23 d’octubre, al recinte de l’antiga fàbrica Fabra i Coats, a Sant Andreu de Palomar (el Barcelonès) per tornar a servir-vos entrepans, coques, pintxos i tot allò que calgui per posar-vos les botes i marxar de la FESC amb el pap ben ple.

La XaReC som molts projectes cooperatius diferents però amb uns nexes d’unió ben clars; la restauració, la cultura i l’Economia Social i Solidària com a ingredients essencials a la nostra recepta d’intercooperació. Passa’t a conèixer-nos, a descobrir els projectes que hi formem part i sobretot, sobretot, no marxis amb la panxa buida!

Tota la informació sobre el que passarà en la cinquena edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, la trobaràs en el seu web: www.firaesc.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *