xarec-a-la-literal-2016

Propera parada… La Literal!

Després de la gran experiència de participar per primer cop en l’organització de la barra de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, els projectes de la XAREC tornem a agafar la paella pel mànec i ens engresquem en l’organització de la barra de la Taverna de La Literal (Fira d’idees & llibres radicals), que tindrà lloc els propers dies 13, 14 i 15 de maig a l’Ateneu L’Harmonia (Recinte Fabra & Coats St. Andreu). Aquest cop, de nou serem amb la millor companyia, la resta de projectes tan i tan potents del món de l’editorial i la cultura que impulsen aquesta fira amb l’objectiu de promoure el pensament crític i estrènyer lligams entre l’Economia Solidària i la Cultura.

Durant els tres dies que dura la fira ens trobareu darrera la barra servint entrepans, coques, pintxos i tot allò que calgui per posar-vos les botes i marxar de la Literal amb el pap ben ple. A més de menjar, també podreu acompanyar la vostra visita a la fira amb un tastet de les millors cerveses de la cooperativa de cervesa artesana Capfoguer, amb el cafè d’Alternativa3 o bé amb un vinet de L’Olivera…I tot això, com no podia ser d’altra manera, amb productes ecològics, de comerç just així com d’altres produits per projectes cooperatius.

La XaReC som molts projectes cooperatius diferents però amb uns nexes d’unió ben clars; la restauració, la cultura i l’Economia Social i Solidària com a ingredients essencials a la nostra recepta d’intercooperació. Passa’t a conèixer-nos, a descobrir els projectes que hi formem part i sobretot, sobretot, no marxis amb la panxa buida!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *