Jornada solidària amb el Correscales

El Correscales és un mitjà amb el qual la Marea Blava volen fer visible la dignitat de lluitar contra la fragmentació i la precarització i la necessitat de fer-ho col·lectivament. És un mitjà amb el qual es vol agrair a centenars de moviments socials, col·lectius i persones l’incansable suport durant la vaga dels tècnics de Movistar fa uns mesos.

EL Correscales també és un mitjà, és el trajecte de 800 quilòmetres per teixir complicitats amb les persones que lluiten per la justícia social i la dignitat obrera. Són els 80 relleus, compartint una lluita contra la precarietat. Són les 80 poblacions per agrair l’acollida i aprendre de la seva realitat. Són els 80 dies per construir plegades, teixint solidaritat, cooperativament.

La XaReC, que som filles de l’Economia Social i Solidària, tot i ser una xarxa que apostem amb força i il·lusió per una altra forma de relacionar-nos amb el nostre entorn laboral, no podem mirar cap a una altra banda mentre altres treballadores com nosaltres pateixen les conseqüències directes d’un sistema econòmic vigent jeràrquic i explotador. Per això, encenem els fogons del suport mutu i la solidaritat, i organitzem durant el proper cap de setmana diversos vermuts i actes solidaris en varis dels projectes que participen de la xarxa.

De moment, podeu apropar-vos i col·laborar d’aquests espais solidaris a:

Dissabte 23 de gener:
La Mà Negra espai gastronòmic del Casal Popular de Vilafranca
18.30h: xocolatada

Diumenge 24 de gener:
Espai Culinari del Cafè de Mar (Mataró)
10h-14h: Vermut.

El Velòdrom i El Moviment Popular de Sabadell
11h-14h: Vermut.

Cafè del centre Ateneu democràtic i Progressista de Caldes de Montbuí
19h-22h: Pintxos

Podeu fer créixer la caixa a:
www.goteo.cc/correscales

correscales_xarec2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *